Verhuur uw vakantiehuis!

Vakantiehuizen gids Vakantiehuizengids.com is verheugd u de volgende Betaal-Per-Advertentie pakketten aan te bieden. kies uit onderstaande pakketten het pakket dat voor u het meest geschikt is. Als u op een later tijdstip meerdere advertenties wil toevoegen gaat u naar het admin panel en klikt u op "voeg woning toe"!

Als u alle betalingsstappen heeft doorlopen kunt u inloggen en uw advertentie aanmaken en activeren. Alle betalingsopdrachten (ook visa) gaan via PayPal.

wilt u op een andere manier betalen , neem dan contact met ons op via het Contact formulier

Stap 1

Kies hieronder uw gewenste pakket:

Brons advertentie
16 euro per jaar: 3 foto's (inclusief gratis website aanmelden op vakantiehuizengids.nl)

Zilver advertentie
60 euro per jaar: Uw advertentie draait mee in de rubriek aktiewoning + 5 foto's (inclusief gratis website vermelding op http://www.vakantiehuizengids.nl en http://villa.startpagina.nl of http://bungalow.startpagina.nl of http://chalet.startpagina.nl)

Goud advertentie
75 euro per jaar: Uw advertentie draait mee in de rubriek aktiewoning + 10 foto's + Virtuele tour + De mogelijkheid om een informatie file te plaatsen (inclusief gratis uw website op http://www.vakantiehuizengids.nl en afhankelijk van het type woning een vermelding op http://villa.startpagina.nl en http://bungalow.startpagina.nl en http://chalet.startpagina.nl)


Enter Discount Code (if applicable):

Kies het soort advertentie dat u wilt plaatsen uit onderstaand menu:
(Note: Dit kan later worden aangepast tijdens het bewerken van uw advertentie)

Stap 2

Vul hieronder uw gewenste login informatie in:

Voornaam:
Achternaam:
Loginnaam:
Wachtwoord:
Bevestig Wachtwoord:
Email:
Ik ben het eens met de Algemene voorwaarden.Zoek vakantiehuizen van andere aanbieders

//